Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

logo marxa

 

 

La 48a Marxa Infantil s'ajorna fins al 2 de desembre

 

Hem estat treballant fins el darrer moment per fer possible la realització de La Marxa però l'empitjorament de les condicions meteorològiques ens obliga a prendre la decisió d'ajornar La Marxa Infantil. La nova data escollida és el diumenge 2 de desembre i fins aleshores,  CAL QUE GUARDEU ELS VOSTRES DORSALS.

Som conscients que el canvi de data generarà problemes d'agenda a algun dels participants, també hi haurà d'altres infants que no podien venir i que amb la nova data sí que podran. En aquest sentit, obrirem un nou període d'inscripció i anul·lacions entre el 19 i el 30 de novembre. No es faran devolucions, canvis ni noves inscripcions fora d'aquest termini, us demanem la màxima col·laboració per tal de facilitar els canvis i anul·lacions.

Cal parar atenció a les següents indicacions:

  • Per anul·lar la inscripció serà imprescindible el retorn dels dos dorsals de la parella, en cas contrari no es tornarà l'import de la inscripció.
  • S'acceptarà la substitució d'un dels membres de la parella, però caldrà notificar els canvis dins d'aquest període.
  • Per a noves inscripcions caldrà venir al Centre i omplir l'imprès.

 

 

I COM SERÀ LA NOVA EDICIÓ?

Donat que al desembre es fa fosc aviat, la Marxa Infantil es realitzarà amb format matinal i mantindrà el component de la regularitat. La sortida es realitzarà a les 9.30h des de l'amfiteatre del Castell, els infants faran un recorregut de 9'8km amb una parada per a esmorzar i arribaran al Castell a partir de les 12h. En aquest lloc es realitzarà el dinar i també podran gaudir dels inflables i d'un animador infantil. El dinar estarà obert a la participació de les famílies i comptarà amb el servei d'una FoodTruck. La cloenda serà a les 13.30h amb el lliurament de premis a les parelles més regulars i l'escola que classifiqui més participants.

Us convidem a seguir les nostres xarxes socials per estar al corrent de les novetats, ens trobareu tant a Instagram, Twitter com Facebook. Seguirem fent-vos arribar la informació més rellevant.

 INFORMACIÓ PRÀCTICA

Sortida: 9.30h a l'amfiteatre del Castell.

Recorregut: 9'8km amb parada per esmorzar.

Lloc del dinar: a partir de les 12h a l'amfiteatre del Castell. Aquest espai serà obert a la participació dels familiars.

Cloenda i Sorteig: cap a les 13.30h

Material: Calçat de muntanya, motxilla, roba d'abric, impermeable, aigua, esmorzar i dinar.

control