Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

RAQUETES DE NEU

Iniciem la temporada d’activitats hivernals amb sortides amb raquetes de neu i esquí de muntanya. Per fer aquestes activitats caldrà estar federat de forma anual o temporal.

 

La primera activitat la farem el 16 de desembre. Pujarem a la Tossa d’Alp i celebrarem el Nadal fent un dinar de germanor al refugi Niu de l’Àliga. Tota la informació sobre horaris, itineraris i preus la donarem pròximament a través d'aquesta pàgina.

 

Dimecres 13 a les 21h farem la reunió informativa.

 

 

CALENDARI 2017-2018

16 de desembre: Tossa d’Alp amb el dinar de la preparació de Nadal al refugi Niu de l’Àliga.

20 de gener: Lac de Balcere- Pic de Puig del Pam (Les Angles).

10 i 11 de febrer: Pic de l’Orri (nit al refugi de St Joan de l’Erm).

10 de març:Puigmal (des de Font Alba).

24de març: Monturull (estació d’esquó de fons d’Arànser).

14 d’abril: Alt del Cubil (Andorra)

*Les destinacions poden variar en funció de l'estat de la neu i la climatologia

 

Material per l'activitat de raquetes:

Raquetes de neu, bastons, grampons, piolet, ARVA, pala i sonda, ulleres de sol, gorra, crema solar, guants, botes de neu, polaines, roba d'abric, peça impermeable. Menjar i aigua per a tota la sortida.

 

 

Condicions de l'activitat:

Els participants declaren que es troben en la condició física adequada a l'activitat, coneixen els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que han estat informats de tots els riscos específics de les activitats descrites i que els accepten voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.


Els participants declaren que assumeixen les responsabilitats i els danys propis o ocasionats a tercers en cas d’accident o incident, mitjançant una assegurança adient a l’activitat i en vigor i que, en el seu defecte, assumiran els possibles perjudicis per compte propi.

 

 

 MEMÒRIA D'ANYS ANTERIORS

 

Si voleu conèixer què hem fet altres temporades, consulteu la nostra memòria:
Memòria raquetes de neu