Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

CICLE D’AUDIOVISUALS DE MUNTANYA DEL CENTRE EXCURSIONISTA DE RUBI

Dijous, 10 MAIG a les 20:00 al local del CER

programa audiovisuals


Manel Miras

INTERIORS(Espeleoturisme)

Es un audiovisual que ens mostra des de un àmbit espeleo-turístic, l’interior d’algunes cavitats subterrànies, que possiblement tots coneixem. Manel Miras, destacat membre del grup fotogràfic GRA, es recrea per mostrar-nos els detalls.


Quim Cucurull

CAMINS, AMICS I CIMS     (Travesses )

El company del CER, Quim Cucurull, ens dona a conèixer una de les activitats amb mes participants de les que es fan al Centre Excursionista de Robi. Les travesses, recorrent els meravellosos indrets que disposem a casa nostra.


17 MAIGa les 20:00 al local del CER

Jordi Fort

ALPS 2017, QUANT ELS ASTRES ESTAN A FAVOR     (Alpinisme)

En Jordi Fort, company del CER, infatigable, enamorat dels Alps, comparteix amb tots nosaltres una de les seves ultimes activitats que junt amb en Toni i en Francesc, a portat a terme en els Alps del Valais.


Pere Abella

ALVERNIA, ELS VOLCANS DEL MASSIS CENTRAL     (Turisme/Muntanya)

El massís central de France es per a molts un gran desconegut, En Pere Abella, bon coneixedor del nostre país veí, ens acompanya a que coneguem una zona excepcionalment plena de volcans.

Gregorio Sanchez
CATALUNYA VERTICAL
(Ferrades i raquetes)

Una de les activitats que des de el CER es promou son les ferrades, en Grego per els amics, ens mostra a vista d’ocell, excepcionals vistes de les verticals parets que amb aquesta modalitat podem travessar tot gaudint de la natura i el meravellós entorn.


24 MAIGa les 20:00 al local del CER

Marc Gascon

SI NO VOLS POS, NO VAGIS A IRAN       (Bici)

Iran un gran país, ara cada cop torna a ser mes assequible, i amb moltes possibilitats per totes les modalitats dels esports de muntanya. En Marc Gascon, ens mostra la seva aventura amb bicicleta, creuant diverses parts d’aquest país.


Maite Manunelles

LIFE LIVE ALASKAN     (Turisme)

La Maite Manunelles, i els seus companys molt sovint fan el que podem dir grans viatges, aquesta vegada li toca Alaska, la Maite ens mostra des de un punt de vista turístic les meravelles d’aquest país de muntanyes i natura.


Xavi Torres

TOUBKAL     (Muntanya)

El Toubkal (4.167 m) es troba a la Serralada de l'Atles i és el cim més alt del Marroc i del nord d'Àfrica, fet que el converteix en un repte habitual per als muntanyencs. L'audiovisual ens permetrà resseguir l'ascensió fins al cim.

31 MAIGa les 20:00 al local del CER

Pito Costa

ESQUÍ DE MUNTANYA A LA PENÍNSULA DE KOLA     (Esquí de muntanya)

La península de Kola esta situada al Nord de Rússia i al Nord-est de Finlàndia, com la majoria dels països d’aquesta zona no te grans altures, però en estar situat en aquesta privilegiada latitud fa que tingui unes excepcionals condicions per l’esqui de muntanya. En Pito Costa es de Badalona, es un habitual en interesants articles a la revista VERTEX, i te editada la guia, 50 itineraris d’esquí de muntanya del Pirineu Català.

Descobrim quin es el vincle d’en Pito amb el CER!!!......