Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ACTIVITATS DEL GAM 2019

Ja tenim planificat el calendari 2019 del GAM i així us podeu anar reservant les dates:

  1. 16/12/2018 : Sortida conjunta amb la Secció de raquetes a la Tossa d’Alp ( dinar de Nadal al refugi del Niu de l’Àliga ).
  2. 12-13/01/2019 : Sortida de formació hivernal i al Bastiments ( refugi d’Ulldeter ).
  3. 09/02/2019 : Sortida a la Canal Vermissell ( Cambra d’Ase ).
  4. 23-24/03/2019 : Sortida compartida amb la Secció de Raquetes fins al cim del Pinetó ( límit nord d’Aiguestortes ) , des d’allí com a GAM continuarem carenejant cap a la Roca Blanca tot acabant fent el Tésol.
  5. 6-7/04/2019 : Sortida al pic de Vallibierna ( refugi Cap de Llauset ).
  6. 25-26/05/2019 : Sortida al Pic d’Alba ( refugi de la Renclusa ).

Observacions:

Per poder assistir a les sortides GAM cal un mínim de formació en hivernal, tarja federativa, mínima la categoria C i disposar del material mínim i necessari en sortida hivernal ( raquetes,bastons, grampons,piolet, ARVA, pala i sonda, i si calgués depenent de la sortida,el material d’escalada específic: casc, arnés i les preceptives, cordes, cordinos cintes o mosquetons. ) i l’equipació mínima i el material personal adequada per la mateixa ( roba d’abric, peça impermeable,

botes de neu, polaines, ulleres de sol i de tempesta, crema solar ) i beguda i menjar per a tota la sortida.

Condicions de les activitats o sortides GAM :

Els participants declaren que es troben en la condició física adequada a l’activitat o sortida, coneixen els riscs generals de les activitats o sortides que es desenvolupen en el medi natural, que han estat informats de tots els riscs específics de les activitats o sortides descrites i que els accepten voluntàriament, tot signant el corresponent full d’inscripció de l’activiat o sortida, i comprometent-se a col.laborar en el bon funcionament de la mateixa.

Així mateix, els participants declaren que assumeixen les responsabilitats i els danys propis o ocasionats a tercers en cas d’accident o incident, mitjançant una assegurança adient a l’activitat o sortida, estant en vigor la mateixa, i que en el seu defecte, assumiran els possibles perjudicis per compte propi.

Les reunions preparatòries de les sortides, es faran sempre el dijous abans de les mateixes, a les 20.30 h. al local del Centre, a no ser que hi hagi previ avís de canvi.

A la sortida del 23-24 de març als cims del Pinetó, Roca Blanca i Tèsol hi ha l’opció o de dormir al Centre d’Interpretació de la Natura de Planes de Son, o bé al refugi del Pla de la Font, a 1.30 h. d’aproximació de més. ( en la reunió preparatoria s’acabarà de decidir ).