Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Passejada Solidària 

El diumenge 25 de novembre col·laborem en la Passejada Solidària que organitza la Creu Roja a diferents punts dels territori català.

Enguany, l'objectiu serà recollir fons i joguines per a la campanya de joguines de Creu Roja Joventut i hi podreu col·laborar a través del donatiu voluntari dels participants i/o l'aportació d'una joguina nova, bèl·lica ni sexista, que promogui el joc cooperatiu. Podreu lliurar les vostres joguines prèviament al local del CER o bé a la sortida el mateix dia de la passejada. Les aportacions econòmiques seran recollides el mateix dia de la passejada.

Tothom que hi estigui interessat pot participar d'aquesta passejada que farà un recorregut d'uns 9km anomenat "Camins de Verema". La sortida es farà a l'Arborètum del Castell a les 8.30h i anirem fins a Can Pi de la Serra. L'arribada també serà al Castell. Cal portar roba d'abric, calçat adequat, l'esmorzar i aigua.

Les inscripcions es poden fer presencialment al local del Centre Excursionista de 19 a 21h o bé per telèfon (93 588 71 70). El mateix dia de la sortida s'haurà de formalitzar la inscripció tot omplint el formulari corresponent.

 

Passejada solidària reduida