Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

12a Caminada Nocturna

Dissabte 5 d'octubre realitzarem la 12a edició de la Caminada Nocturna de Rubí que té per objectiu seguir fent-nos gaudir de l'entorn natural de la nostra ciutat, de la nit i del caminar en bona companyia.

IMPORTANT: Llegir abans de fer inscripció

  1. Cal fer una inscripció per cada participant.
  2. Els MENORS hauran d'afegir la informació del tutor/a legal i acompanyant en els camps corresponents.
  3. La recollida de dorsals es farà el CRAC del 30 de setembre al 2 d'octubre. I caldrà presentar el comprovant d'inscripció o un document identificador de cada participant.

Preu: 6€ / Preu participants de 14 anys o menys: 3€

 
- FES LA TEVA INSCRIPCIÓ -
 
 - DESCARREGA'T LA INFORMACIÓ I EL MAPA -

 

INSCRIPCIÓ I RECOLLIDA DE DORSALS

El límit de participació està limitat a 1200. Les inscripcions només es podrà fer a través d'Internet del 16 al 26 de setembre.  

Entre els dies 30 de setembre i 2 d'octubre caldrà recollir els dorsal al CRAC de les 18h i les 21h presentant el correu comprovant d'inscripció o un document identificador de cada participant.

El preu d'inscripció és de 6€; els participants de 14 anys o menys paguen 3€. (La inscripció dóna dret a participar de l’activitat, entrepà, beguda i material divulgatiu a l’arribada)

 RECORREGUT I ACTIVITATS

El punt de sortida serà el pati de l'escola Teresa Altet (C/Mallorca, s/n) i la caminada començarà a les 20.30 (cal arribar amb temps).

Proposem un recorregut de baixa dificultat, ben senyalitzat i amb dues opcions per triar (l'elecció del recorregut es fa durant la realització del mateix)

    • Itinerari 1 (CURT), d’uns 6 Km
    • Itinerari 2 (LLARG), d’uns 12'9 Km.

Caminarem per les terres de llevant del terme de Rubí i també pel terme de Sant Cugat del Vallès, per indrets com el camí de Can Tiraïres, el coll de Penjallops, el camí antic de Sabadell, la masia de Can Camps, el torrent de Can Barata, o la font de Can Tiraïres, entre d’altres.

Gaudirem de fins a 7 punts d’interès de temàtiques diverses: art, cultura, història, natura i reivindicació social, dinamitzats i guiats per diverses entitats i artistes locals.

Durant la caminada, podrem participar en l’activitat col·lectiva “A la recerca del trastet perdut”, organitzada per Caçadors de Trastets. Amb aquesta trastejada nocturna volem contribuir a la neteja del recorregut i a la consciència sobre un entorn més net.

A mig camí (Itinerari llarg) oferirem un punt d’avituallament d’aigua. I a l’arribada tindrem entrepans de botifarra, fruita i begudes. I mentre sopem, hi haurà les actuacions musicals de Rubí Musical Segle XXI (a les 22.45 h) i de La Sonik (a les 23.30 h). - Donarem l’aportació solidària (1 € per inscripció) a un projecte d'interès

HORARI

20.30h Sortida de la caminada
22h

Previsió d'arribada dels primers participants i inici del sopar (entrepans de butifarra)

22.45h Inici de les actuacions musicals
24h Arribada dels últims participants
1h Final de la 12a edició de La Nocturna

 

APORTACIÓ SOLIDÀRIA

1€ de cada inscripció es destinarà a fer una aportació solidària a una entitat de Rubí. Després de la caminada nocturna s'obrirà un concurs perquè diferents entitats puguin presentar els seus projectes i se'n pugui escollir el destinatari.

Aquí podeu descarregar-vos el material de difusió

FULL INFORMATIU

REGLAMENT 

PLÀNOL

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save