Acte de celebració del 75è aniversari del Centre

Com ja sabeu, aquest any és ben especial per a nosaltres, celebrem els 75 anys d’història de la nostra entitat. El 6 de novembre de 1949, 20 rubinencs començaven a escriure aquesta història que ha arribat fins al dia d’avui. Durant tot l’any estem realitzant activitats especials però no volem tancar l’any sense poder fer una festa commemorativa en la que puguem trobar-nos totes i tots els que hem escrit aquesta història.

Així doncs, el proper dissabte 9 de novembre farem un acte institucional, però festiu, per celebrar aquest aniversari a la Masia de Can Ramoneda.

L’hora de trobada serà a les 11h per començar a fer caliu.

A les 11.30 h començarà l’acte institucional que comptarà amb alguns parlaments, audiovisuals, el reconeixement dels socis que porten 25 i 50 anys a l’entitat i acabarem amb una presentació molt especial que hem estat preparant.

Al voltant de les 13h començarà el vermut i dinar, que no podrem acabar de cap altra manera que bufant espelmes i brindant per molts més anys del nostre estimat Centre Excursionista de Rubí.

Tot seguit trobareu l’enllaç d’inscripció a aquesta diada especial. Tot i que serà gratuïta per als socis del CER, sí que us demanem que feu la inscripció per tal de preveure l’assistència. Si no sou socis del CER, el preu d’inscripció és de 10€.

 No cal dir que esperem comptar amb tots vosaltres per fer més grossa aquesta festa.