Sortides setmanals de Marxa Nòrdica

A partir del dimarts 18 de març comencem les sortides setmanals de Marxa Nòrdica. Cada dimarts podràs gaudir d’aquesta modalitat de l’excursionisme i a la vegada fer salut i mantenir-te en forma.

L’horari de la sortida és de 18h a 19.30h i es realitzarà per l’entorn de Rubí. Cada setmana publicarem a les nostres xarxes socials un recordatori de la sortida i el punt de trobada. També pots informar-te contactant amb l’instructor.

 Què necessito?

  • Cal tenir coneixements de la tècnica de marxa nòrdica.
  • Roba i calçat esportiu.
  • Bastons de marxa nòrdica (en cas que no en tingueu podeu contactar amb l’instructor)
  • Bidonet d’aigua i alguna cosa per menjar (galetes, fruits secs, barreta energètica…)
  • Gorra i protector solar

 Com m’inscric?

T’ho volem posar molt fàcil!! Per participar només hauràs de comprar un abonament de 4 sortides a la secretaria del CER, el preu de l’abonament és de 15€ pels socis (20 € pels no socis). Els abonaments seran personals i intransferibles, i podràs anar els dimarts que vulguis fins a completar el teu abonament.

No caldrà que facis cap inscripció. En la primera sessió que participis, l’instructor fixarà la data d’inici a l’abonament i també la caducitat, que serà als 2 mesos. En cada sortida, hauràs de portar l’abonament per tal que l’instructor pugui marcar la teva participació.

Què és la marxa nòrdica?

El nordic walking o marxa nòrdica és una activitat físico-esportiva que consisteix en afegir a la manera natural de caminar un parell de bastons dissenyats especialment per la impulsió.

És un nou concepte d’exercici físic que es practica a l’aire lliure, és eficient, saludable i molt complet perquè hi intervenen totes les grans cadenes musculars. És de fàcil aprenentatge i és un moviment biomecànicament segur.

Una pràctica regular de marxa nòrdica combinada amb una alimentació equilibrada proporciona una gran sensació de vitalitat, augmenta el benestar general i millora la qualitat de vida. La pot practicar qualsevol persona, a qualsevol edat i estat físic. Es pot utilitzar per mantenir la forma física, per millorar el rendiment esportiu o des de un punt de vista sanitari per rehabilitació o terapèutic. És una activitat transversal.

 Activitat dirigida pel servei de Guies Aixeus.

Contacte: Albert Isus. Info@guiesaixeus.com Tel: 608.671.533

*La inscripció inclou el guiatge, l’assegurança d’accidents i de R.C. dels participants.

Sortides de Marxa Nòrdica