Activitat del 75è aniversari del CER

Sortida al Pic de Bastiments. Secció GAM

El proper 28 de setembre, el Centre Excursionista organitza una sortida especial al Pic de Bastiments (2.883 m), un de les cims més emblemàtics dels Pirineus orientals i que ofereix unes vistes espectaculars del massís del Canigó i la Vall de Núria. Aquesta activitat està emmarcada dins de les celebracions del 75è aniversari de l’entitat, un esdeveniment que pretén posar en valor la llarga tradició de l’entitat en la promoció del muntanyisme i el respecte per la natura.

La sortida serà matinal, un cop al cim es farà una aturada per recuperar forces, fer les fotografies de rigor, gaudir del paisatge i tornar a baixar. El desplaçament de la sortida es farà en cotxes particulars. 

Una sortida per a tots els nivells

L’excursió, de dificultat moderada, començarà a l’estació d’equí de Vallter2000 i suposarà superar un desnivell de prop de 1000 metres. Està pensada per a participants de diferents nivells, sempre que tinguin una bona condició física.

Inscripcions i recomanacions

Les inscripcions es poden fer fins al 25 de setembre i seran gratuïtes.

Cal disposar de la tarja federativa modalitat A. En cas de no tenir-la, es tramitarà una de temporal pel dia de l’activitat.

Els participants han de portar roba d’abric, calçat de muntanya, menjar, aigua i protecció solar. La previsió meteorològica serà revisada per l’organització.

Reunió preparatòria de la sortida

Dijous 26 de setembre, a les 19.30 hores, es farà una reunió preparatòria de la sortida per tal de donar infomacions i organitzar el desplaçament.